Sök efter:

Jape, lågbyggande golvsystem

Jape Ventgolv är ett mekaniskt ventilerat golvsystem som åtgärdar problem som fukt, lukt och radon i betonggolv och källarväggar samt bidrar till minskad energiförlust och förbättrad golvkomfort. Jape Ventgolv bygger endast sju mm i total bygghöjd och går att installera på både golv och väggar och passar i alla rum med betongplatta. Ventilationsgolv från Jape kan kombineras med valfritt övergolv som parkett, spånskiva/golvmatta, klinker, etc. Förutsatt att utrymmet finns så är det även möjligt att kombinera Jape Ventgolv med golvvärme.

Jape Ventgolv går att lägga i alla typer av rum och byggnader med betongplatta. Systemet går att installera både på golv och väggar eller både golv och väggar, sammankopplade om det går och är en säker och långsiktig lösning för golv- och väggkonstruktioner från 70-talet som klassas som riskkonstruktioner.


Vi är behöriga montörer för Jape Ventgolv

Vi är din lokala expert på Jape Ventgolv. Inget projekt är det andra likt så därför anpassar vi omfattning och åtgärd efter vilka behov och önskemål som finns. Vi monterar ventilerade golv och väggar och kan samtidigt fungera som projektledare och tar in den hjälp som behövs i projektet.

Kontakta oss så tar vi ditt problemgolv vidare till en trygg och hållbar lösning.

Jape ventgolv