Ventilationsgolv i Kungälv

Oisolerade betongplattor är vanliga i fastigheter i Kungälv-området och kan orsaka en rad problem om de inte behandlas på rätt sätt. Dessa plattor har inte tillräcklig isolering för att skydda mot kalla temperaturer och fukt från marken.

Montering / installation av ventilerade golv i Kungälv

Följaktligen kan oisolerade betongplattor leda till högre energikostnader och ökad fuktighet, vilket kan orsaka mögelbildning och andra hälsoproblem. Det är också möjligt att plattan kan spricka på grund av temperaturvariationer.

För att lösa problemet med oisolerade betongplattor är det viktigt att installera lämplig isolering för att minimera värmeförlust och fuktabsorption. Detta kan inkludera att lägga till en tjock isolering under plattan eller att installera ett system med luftspalter för att minska direktkontakt med marken.

Det är också viktigt att se till att eventuella sprickor i betongplattan åtgärdas så snabbt som möjligt. En professionell fuktkontroll och strukturanalys kan hjälpa till att identifiera sprickor och andra problemområden som behöver åtgärdas.

Om du upptäcker problem med oisolerade betongplattor i din fastighet i Kungälv, tveka inte att ta kontakt med oss för pålitlig och professionell hjälp och rådgivning. Vi kan hjälpa dig att identifiera problemen och hitta lämpliga lösningar för att skydda ditt hus och din hälsa från de allvarliga konsekvenser som fuktproblem kan orsaka.

Montering av ventilerade golv

Jape, SubFloor och Optivent

När det gäller val av system är det viktigt att välja ett system som är anpassat till det aktuella projektet. Det finns många olika faktorer som kan påverka valet av system, såsom projektets omfattning, budget, tidslinje och andvändningsområde.

    Kontakta oss