Zyprinus Konsult AB är ett litet konsultföretag som inriktar sig mot fukt, lukt och mögelskador. Verksamheten består av konsultation och rådgivning samt försäljning och montage av funktionsgolv i allmänhet och ventilerade golv i synnerhet. Vi har många års erfarenhet av ventilerade golv, installationsgolv och akustikgolv.

Tveka inte att höra av er. Vi hjälper gärna till!

Med ett brett lager i Sandared endast 40 minuter från centrala Göteborg kan vi leverera de flesta beställningar redan dagen efter och hjälper till med support och rådgivning i så stor utsträckning vi kan. De allra flesta ljud-, fukt-, mögel- och radonproblem kan vi lösa och förebygga. Naturligtvis levererar och monterar vi även ”vanliga” installationsgolv.

Vår idé

Zyprinus AB marknadsför, säljer och installerar i samarbete med marknadsledande leverantörer de bästa och mest kompletta lösningarna på fukt-, mögel- och radonproblem i fastigheter. Styrkan i företaget ligger i gedigen kunskap om våra produkter, kunskap om fuktvandring i hus, vår lagerhållning, korta svarstider och förmånliga priser.

Vi monterar / installerar funktionsgolv i större delen av Västra Götaland, Halland och Småland, t.ex: Alingsås, Borås, Göteborg, Jönköping, Kinna, Kungsbacka, Kungälv, Mölndal, Skövde, Snoggetorp, Stenungssund, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn, Varberg och Vårgårda.

Lars Caarp: 0730-271369

Följ oss på Sociala medier

    Kontakta oss