Sök efter:

Ventilations- och konstruktionslösningar

Din lösning på fukt-, mögel- och radonproblem

Våra skräddarsydda, smidiga och väl beprövade ventilations- och konstruktionslösningar åtgärdar problem med radon, fukt och mögelsituationer.
Våra leverantörer är SubFloor och Fuktspärrsteknik AB.

SubFloor Ventilerat golv
Montera själv eller anlita hantverkare

Du avgör själv. Med hjälp av monteringsanvisningen kan du montera golvet själv. Vi hjälper dig med efterkontroll och injustering om du vill. Självklart får du ett protokoll som intyg på att system fyller sin funktion.

Vill du ha hjälp med monteringen så erbjuder vi det också. Som sagt, du väljer själv.

Ventilerade golv som täcker de flesta behoven.

Vi levererar ofta dagen efter vid i Västsverige och är du ny kund kan vi komma på besök efter det att leverans skett för att svara på eventuella frågor gällande montageprocessen.
Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

 
Ventilerat golv vid Vattenskador

Har du drabbats av vattenskador? En utmärkt lösning vid vattenskada är att installera ett ventilerat golv för att snabbt kunna återställa skadade ytor. Vi erbjuder två olika varianter av ventilerade golv och vår erfarenhet och  välutvecklade samarbete med Töjna Grund i Stockholm medför att vi vet vilket golv som fungerar för dig.
Är du i behov av hantverkare för installation av ditt ventilerade golv så samarbetar vi med marknadens skickligaste hantverkare.

FAQ Fukt & Mögel

FAQ Ventilerade golv

Optivent lågbyggande golvsystem med ventilation
Optivent - Bygghöjd 8 mm

Läs mer om ventilerade golv

Fuktspärrteknik AB - Ventilerat golv
Optivent / Lågbyggande golv med ventilation

Optivents luftspaltbildande distansmatta, är optimal att använda vid golvläggning p.g.a. att man enkelt ser ”igenom” vart fogband, skarvband eller kanaler bl.a. är monterade.

Subfloor / Lågbyggande regelgolv

Är underlaget är ojämnt på grund av exempelvis grovgjuten betong, sättningar eller överspända HDF-bjälklag? SubFloors lågbyggande stålregel löser dessa problem på ett enkelt sätt. Bygger så lågt som 12 mm.

 

Jape lågbyggande golvsystem

Jape Ventgolv är ett mekaniskt ventilerat golvsystem som åtgärdar problem som fukt, lukt och radon i betonggolv och källarväggar samt bidrar till minskad energiförlust och förbättrad golvkomfort.