Jape, lågbyggande golvsystem

Zypinus leverera och installerar Jape golvsystem. Kontakta oss för mer information!

Jape Ventgolv är ett mekaniskt ventilerat golvsystem som åtgärdar problem som fukt, lukt och radon i betonggolv och källarväggar samt bidrar till minskad energiförlust och förbättrad golvkomfort. Jape Ventgolv bygger endast sju mm i total bygghöjd och går att installera på både golv och väggar och passar i alla rum med betongplatta. Ventilationsgolv från Jape kan kombineras med valfritt övergolv som parkett, spånskiva/golvmatta, klinker, etc. Förutsatt att utrymmet finns så är det även möjligt att kombinera Jape Ventgolv med golvvärme.

Jape Ventgolv går att lägga i alla typer av rum och byggnader med betongplatta. Systemet går att installera både på golv och väggar eller både golv och väggar, sammankopplade om det går och är en säker och långsiktig lösning för golv- och väggkonstruktioner från 70-talet som klassas som riskkonstruktioner.

  Kontakta oss


  Vi är behöriga montörer för Jape Ventgolv

  Vi är din lokala expert på Jape Ventgolv. Inget projekt är det andra likt så därför anpassar vi omfattning och åtgärd efter vilka behov och önskemål som finns. Vi monterar ventilerade golv och väggar och kan samtidigt fungera som projektledare och tar in den hjälp som behövs i projektet.

  Kontakta oss så tar vi ditt problemgolv vidare till en trygg och hållbar lösning.

  Montage

  Montera Jape golvsystem själv eller ta hjälp av en hantverkare?

  Hjälp med montering

  Vi kan hjälpa dig med hela montage- och installationsprocessen av golvsystemet eller hjälpa dig hitta rätt hantverkare till projektet.

  Behörig kontrollant av Jape ventgolv. Läs mer >>.

  Installationsinstruktioner

  • Installationsinstruktioner för  Jape >>.


  Läs mer om Jape

  Helrenovering av källare i Mölnlycke. Hela källaren utom badrummet är monterat med […]
  Fuktproblem i en förskola som helrenoverades för bara tre år sedan. Man […]
  Helrenovering av källare där Zyprinus stod för golvventilation och radontätning. Jape systemet […]

  Vanliga frågor om Jape